Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 14. juli 2009, kl. 19.27

Daglig undren

Jeg ved godt jeg ikke er den eneste, end sige første til at bemærke det: men hvorfor er det, at man ca hver dag, i supermarkeder, skal se at folk - oftest kvinder, og oftest lidt oppe i årene - modtage alle deres varer. Og først derefter går det op for dem at de også skal betale, og begynder at rode i deres omfangsrige håndtaske efter deres portemonnæ, og efter at have fundet den skal de lige finde deres dankort.

Hvorefter de kan stikke det i terminalen, og efter et par fejlagtige forsøg indtaste den rigtige pinkode. Hvorefter transaktionen er gået igennem, og der er iøvrigt er åbnet en kasse mere.

Er de simeplthen ikke klar over, at det er muligt at finde kortet frem før? Og endda sætte det i, og endnu mere endda hvis man er heldig og avanceret indtaste pinkode, så transaktionen er helt klar til at blive gennemført når man godkender?

Jeg spekulerer ofte på, om man skulle forsøge at fortælle dem det, på en meget venlig måde. Men jeg er bange for at det vil blive taget ilde op - selvom deyt da vil være smart for alle, inklusive dem selv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Aurelia sagde ...

Det er ligesom når de går til bageren. Så kan de stå i kø i laaang tid, men først når de kommer frem til ekspedienten skal de til at spekulere over, hvad de skal have.
Tror i øvrigt du har ret i at de vil tage det ilde op, hvis man påpegede det

Leoparddrengen sagde ...

Muligvis har de opgivet at bestemme sig på forhånd - man kan jo aldrig vide om franskbrødet skulle gå hen og blive udsolgt mens man står i kø, og så skal man jo til at ombestemme sig. Og det går jo ikke.

Og det kan sikkert også være svært at finde ud af, om det skal være et helt eller et halvt brød man skal have - for man kan jo være gået hen og være blevet mere sulten mens man stod i kø...

Men det er lidt pudsigt med damer der er oppe i årene i butikker. Jeg synes som regel min mor er nogenlunde fornuftig, men jeg synes, hvis vi er ude og købe ind sammen på ferier og lignende, at hun kan opføre sig totalt tæerkrummende.