Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 15. juli 2009, kl. 20.49

Manga Chicks


Jeg var inde i Fantask idag, hvor en gruppe på teenagepiger, iklædt hver deres manga-inspirerede outfit, var inde og købe nye forsyninger manga & anime.

Det var ikke en uniform, de havde hver deres stil. Og udover at der var en del pussenusset med farverige hårbånd med videre, var det altså også ret punket. Og var meget imponeret af den enes sko (eller var det støvler) med en 12 cm sål, som så iøvrigt også gik over i en høj hæl ovenpå.

Kan godt misunde, at der ikke var manga i min ungdom, så havde det da været en del sjovere at stå og hænge ud i Fantask; og der må da kunne laves nogle gode par af manga chicks og D&D-nørder? (Og de kan altid hygge sig med lidt Cthulhu-porno!)

Billedet her er ikke af dem - men et jeg fandt på nettet; men you get the idea. "Mine" var dog mere imponerende og gennemførte.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Erna sagde ...

Det er netop manga/emos og neogother og kittypunks, at Henrik List blev inspireret af til sin sidste bog "Kære Fucking Dagog".
Jeg har desværre ikke læst den endnu, for min søster har lånt den, men den skulle være ret fed.

Kunne være noget for dig...

Leoparddrengen sagde ...

Jeg føler mig godt nok gammel. Kendte ikke engang nogle af alle de fine udtryk for subkulturen - vidste faktisk ikke engang der var nok til det var en subkultur.

(Men den må da være ganske en-kønnet så? Jeg har svært ved at se ret mange drenge hoppe med på det?)

Manga chicks var bare et ord jeg lige fandt på, det syntes jeg lød meget sigende. Men var ikke i tvivl om det var et emne du vidste mere om! :)

Jeg googlede lige bogen - som iøvrigt hedder Kære Fucking Dagbog, jeg var lidt i tvivl om det var en slåfejl, eller der rent faktisk var tale om en eller anden Dagog :) - og den tror jeg jeg vil prøve at checke ud.

Der er jo intet bedre end en gammel mand, som tror han ved hvad der sker blandt de unge, og gør derfor gør sig totalt til grin :)

Erna sagde ...

Emoer og Kitty punks er sådan en smart afart af de gamle gother. Jeg har aldrig været der - er selv for gammel, og dermed gammel goth.

Men denne scene er ret udbredt (især på arto), måske ikke så meget i DK som i andre lande. Det er dog ved at gå lidt i sig igen, såvidt jeg kan se på gadebilledet. Men hvad ved jeg, jeg er jo også bare en gammel mand ;)

Det jeg har læst af den er ret godt, og den fik rigtig gode anmeldelser i sin tid. Jeg arbejdede for List, mens han skrev bogen. Den er skrevet i sådan et "smart" ungdommeligt sprog, netop for at få den til at lyde som en troværdig dagbog, og han har interviewet rigtigt mange af de emotøser i processen.

Det var dog en typo, det er jeg ked af.

Desuden så følger drengene rigtigt meget med på især emoscenen.
Tynde, sørgende, mørk - og langhårede drenge, der er ligeså følsomme som tøserne er :) og går i meget stramme, meget lavtaljede gulerodsbukser :)

Leoparddrengen sagde ...

Goth.. hvad er det lige det er??

Nej, okay... det ved jeg vist.

Læste et par anmeldelser af hr List's bog, og synes det lyder læseværdigt!