Leoparddrengens
Public Key

søndag den 12. juli 2009, kl. 11.07

Kropsvæsker

Da jeg var for første gang var i noget der kunne kaldes et forhold - det varede vist en lille måned - blev pigen meget glad, da hun fandt ud af jeg ikke var bange for min egen sæd, og ikke havde noget imod at smage på den.

Hun sagde noget i stil med: "Fyre forventer at man slikker dem, og lader dem komme i munden på sig, og sluger spermen - men selv er de død bange for den."

Og det undrede mig - for jeg havde aldrig haft noget imod migselv på den måde. Faktisk var det ganske ofte, da jeg fik mine første reelle udløsninger, jeg ville indtage sæden som måde at slippe af med "bevismaterialet" - inden jeg havde fået mere styr på brug af toiletpapir, køkkenrulle, aviser eller reklamer til at opfange udstødningerne.

Men jeg tror nok, at jeg altid har delt kropsvæsker op i 2 kategorier: affaldsprodukterne, de usunde: tis, snot, galde, betændelse med videre.

Og de sunde: blod, spyt, sæd, fissesafter.

De usunde har jeg ingen lyst til at få i mig, under nogen omstændigheder. Men mine egne af de sunde, ser jeg ingen problemer i. Tværtimod har jeg ofte den følelse, at man kan sørge for at kroppens lagre af forskellige ting ikke udtømmes, ved at genindtage væskerne. For eksempel, hvis man får et sår på fingeren, og kommer såret i munden, holder du både såret rent, og stofferne i blodet bliver genindtaget, jernet for eksempel.

Ligeledes har jeg ingen problemer med at indtage en andens sunde kropsvæsker, hvis det iøvrigt er en man har valgt at være intim med. Ikke at jeg forventer noget den modsatte vej, men jeg synes da at hvis man tager afstand fra den andens væsker, er det et eller andet sted at tage afstand fra personen selv.

(Jeg kan så godt forstå hvis piger ikke har lyst til at man kommer i munden på dem, men det er noget mere mekanisk - kan godt se det må være en underlig følelse, og med stor fare for at få noget i den gale hals.)

Og jeg ville da synes det var ret mærkeligt at være sammen med en pige, som nægtede at have min finger i munden, fordi den havde hendes safter på sig - hvilket signal sender det, om hvordan man har det med sig selv?

Undtagelsen fra dette kan så være menstruationsblod: for ganske vist hedder det blod, men det er jo også mange andr ting, og er egentlig en udskylning af meget andet også. Så burde måske nok henregnes under affaldsstoffer.

Personligt har jeg nu aldrig haft nogle problemer med at være sammen med piger under mens, og heller ikke med atbruge munden. Men der er vi vist ude i noget hvor der er meget forskellige holdninger - og blandt begge køn.

Bortset fra det, synes jeg vi skal lære at elske vore sunde kropsvæsker. Livet ville ikke eksistere uden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har været sammen med en del mænd, der ikke kunne "klare" at kysse efter et blow ... Det forstod jeg slet, slet ikke ...

Heh ... det er sååå frækt, når en mand smager på sig selv!

Leoparddrengen sagde ...

@BrainOnFire:

Tja, jeg ved ikke om jeg synes det er frækt, udover at hele delingen frem og tilbage af væsker jo er meget intim.

Men jeg forstår ikke helt frygten hos mænd, men det må vel være en eller anden homo-frygt? Som jeg da synes er malplaceret når det er en selv. (Det minder mig så igen om dette spørgsmål.)

Nu har jeg så ikke eerfaring fra andre mænd end mig selv, men jeg synes da hverken konsistens, smag eller lugt er frastødende....?

Anonym sagde ...

Jeg synes det er frækt ...
Meget frækt ... Nok fordi så mange mænd (og kvinder) finder det frastødende at smage på sig selv og hinanden ...

Første gang jeg så det, blev jeg Mmmmh .. helt varm ...

Smag, duft og konsistens er meget forskellig fra person til person... og nogle mennesker smager mig bedre end andre ...

Ang. din klon-agtige-ting...
Ved ikke liiige hvad jeg skal sige til det ... andet end .. tror ikke "man" ville tænde max på sig selv ... På dén måde ... Smiler

Anonym sagde ...

Hey, nu kan jeg kommentere under mit "rigtige" nick BrainOnFire ... jeg er altså ikke it-nørd!

Leoparddrengen sagde ...

@BrainOnFire - nu med rigtigt nick, til lykke :)

Ved ikke - måske jeg bare tænder mere på mig selv end godt er? - men det kan altså godt være svært når man er så lækker som jeg ;)

Anonym sagde ...

Griner...
Ellers et flot maleri ...
Me like!

Leoparddrengen sagde ...

Maleriet er af Caravaggio, og er det der bliver præsenteret når man slår Narcissus op på wikipedia - der jeg fandt det :)

lilleQ sagde ...

Jeg det sådan at jo mere en person tænder mig, jo mere vil jeg dufte, smage, mærke og nærmest optage ham i mig..lade hans blandes med mine.