Leoparddrengens
Public Key

mandag den 13. juli 2009, kl. 21.18

Tøsedrenge!


Hvad fanden er det for nogle kommunistiske 5. kolonne demokrater, der begynder at brokke sig over at Cheney har brudt forfatningen en lille smule, og lavet sit eget hemmelige CIA-projekt? Og sat sin egen advokat til at bestemme hvem der måtte vide noget om det?

Enhver kan sige sig selv, at det ikke gik at fortælle kongressen noget, den korrupte bande ville jo med det samme ringe til Obama... undskyld, Osama og fortælle hvad der var gang i. Sådan et skide kongresudvalgs samlede IQ kan jo tælles på en kugleramme med 2 kugler.

Men det er jo den retorisk man kunne have regnet ud ville danne skole, når nu amerikanerne har tabt sig selv, og stemt ham halenegeren ind. Trist at folk ikke kan indse, at man ikke kan lave omelet uden at slå æg i stykker. Og iøvrigt vidste folk jo godt at det foregik, så hvad brokker de sig over.

Selvfølgelig vidste man lige her ikke præcist hvad der foregik, og det må jeg da tilstå jeg også er nysgerrig efter at finde ud af - hvad dette superhemmelige projekt gik ud til.

Bortset fra det kan i bare lukke røven. Big time assholes!Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: