Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 18. juli 2009, kl. 11.17

Noomi Rapace nøgen / Noomi Rapace nude

Ja, jeg beklager overskriften. Men det her er tildels en servicemeddelelse til de, som via google bliver ved at havne her, i en konstant jagt på en nøgen Noomi Rapace.

For her til morgen så jeg filmen Daisy Diamond (jeg skulle jo lave et eller andet, når nu DMI havde snydt mig). Og i denne må man sige hun er nøgen - det er hun vel ca halvdelen af filmen. Til at starte med med en kæmpemåtte, som man overraskes over en så spinkel pige kan have, siden barberet ned (ja, man ser barberingen).

Og man ser hende blive kneppet af Trine Dyrholm iført en strap-on, ligesom hun selv knepper en mand i røven, ligeledes iført strap-on.

Det er nu ikke en erotisk film. Det er en film, en fabel, om utilstrækkelighed som forælder, om skyld og skam, og jagten på syndsforladelse. I familie med Breaking the Waves.

På papiret en svensk film (nok derfor den ikke rigtig er kendt i Danmark), men bortset fra Noomi Rapace er alle skuespillere danske - i en mængde små roller er det stort set alle Tordenskjolds soldater der optræder.

Jeg kan ikke helt finde ud af hvor god jeg synes den er; men jeg vil godt anbefale den, for jeg tror godt man kan få noget ud af den uden at blive overvældet.

Og Noomi Rapace spiller ihvertfald skidegodt.

[Opdatering]: Se eventuelt også indlægget om Noomi Rapace's "efterfølger" i den amerikanske udgave af Mænd som Hader Kvinder, Rooney Mara nøgen.

[Opdatering 2]: Eller indlægget om Yasmine Garbi nøgen, det er hende som spiller Miriam Wu i filmene. I indlægget er der forøvrigt også er billede af hende og Noomi Rapace.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: