Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 18. juli 2009, kl. 05.24

Sagen om Regnen Der Blev Væk

Jeg har så meget lyst til at lægge sag an mod DMI. Helt ærligt - de har skræppet op i 3 dage om det her regnskyl, og så sker der ikke en dyt.

Eller rettere, det gør der sgu nok, bare et døgn senere end de har sagt, så jeg får ødelagt 2 nætter. Har checket nyheder, og de forventede undergangshistorier er udeblevet; så det er ikke engang fordi vi i København/Frederiksberg befinder os på en specielt tør plet - hvor det kl 21 hed at syndfloden kunne ramme os hvert øjeblik?!

Jeg endte med at være en anelse træt efter mine kulinariske udskejelser (hvor jeg syntes en flaske hvidvin passede meget godt til de der artiskokker), så henad midnat tænkte jeg at den der regn da vist ikke kom lige umiddelbart. Men ville lige tage en time på øjet, og så se situationen an, og hvis det stadig var tørvejr hoppe i en heldragt.

Udmærket plan, bortset fra jeg åbenbart er sovet videre efter den der time - og så vågner kl kvart over 5 og så er det hele lissom spildt. Fucking DMIs skyld det hele!

Og lummert? Ja, det er det også endnu. Amatører!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: