Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 16. juli 2009, kl. 12.21

Afladskøber?

Så kom jeg ellers til at gøre noget jeg ikke plejer i går. Jeg plejer at være mere kynisk, og er vel nærmest generelt imod velgørenhed - en af grundende jeg holder meget af MyC4-konceptet.

Men nu var der et indslag i TV-Avisen, om Børnefonden der havde problemer - eller rettere, de sponsorerede børn fik problemer - fordi mange sponsorer var nødt til at trække sig, angiveligt på grund af økonomiske problemer forårsaget af finanskrisen.

Og så kunne jeg ikke lade være at lave en parallel i mit hovede til efterladte sommerhuskatte. Og tænkte at hvis det ikke kostede mere end et par hundrede om måneden kunne jeg vel godt overtage sådan et sponsorat; og så viste det sig jo, at det kostede kr 195,-.

Så jeg gik ind på deres site. I første omgang uden held, der var nok andre der havde fået samme tanke, for serveren sagde den havde for travlt. Men gjorde det så igen senere, så nu er jeg "ejer" af et sponsorbarn.

Hvem skulle nu have troet det...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: