Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. december 2010, kl. 15.10

Yasmine Garbi nøgen

De sender Pigen Der Legede med Ilden i aften på DR1 (og DR HD), og efter der har været noget med en af filmene i trilogien plejer der altid at være mange søgninger på Noomi Rapace nøgen.

Noomi Rapace & Yasmine Garbi /
Lisbeth Salander & Miriam Wu
Men så er det jo, at min SEO-konsulent kom i tanker om, at der jo er noget med at Lisbeth Salander er ganske intim med en pige af kinesisk herkomst - og at der så nok efterfølgende vile blive en del søgning på Miriam Wu nøgen eller Yasmine Garbi nøgen eller Noomi Rapace og Yasmine Garbi nøgne eller Lisbeth Salander og Miriam Wu nøgne. Der er rigtigt mange kombinationer man skal tænke over, i forbindelse med den slags!

Og han mente, at det ville klæde mig at være på forkant med søgningerne, når nu folk efterfølgende får lyst til at se billeder af pigernes kærlige forening - og at det vel er meget godt at give dem det, i frisindets navn naturligvis. For der er da virkeligt tale om et opgør med fordomme, når man sådan kan vise billeder af en smuk forening af et lesbisk par, som endda er raceblanding.

Jeg har bortset fra det ikke set filmen - jeg syntes det hele blev lidt for meget, efter at have læst bøgerne indenfor ganske få uger, og så umiddelbart bagefter se Mænd Der Hader Kvinder. Men nu tror jeg det passer fint med timing at se 2. og 3. del, så det ser jeg frem til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: