Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 14. juli 2009, kl. 19.36

Lyserøde rulleskøjter

Så blev den yngste jo år i dag. Jeg gav ham et par lyserøde rulleskøjter (+ diverse beskyttelsesudstyr).

Mange vil sikkert undre sig over farvevalget, men det var hans eget ønske. Han har nemlig lyserød som en af sine yndlingsfarver. Det havde hans bror iøvrigt også i den alder, det er dog skiftet for nogen år siden.

Så det blev nogle skøjter med nogle fine disneyprinsesser på...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Yes, min den ene elsker også lyserød. Dejligt at du efterlever det, jeg har ikke fået lov at give min knægt noget ordentligt prinsesset. Må snige mig afsted med lilla skjorter og lyserøde t-shirts. Dog uden prinsesser, der går min egen grænse :-D

Tillykke med ham!

Leoparddrengen sagde ...

Takker!

Det "startede" vel med, da han for en månedstid siden blev skrækkeligt forelkset i nogle lyserøde og gyldne Kinder-agtige æg, da vi gik forbi vores lokale slikbutik for et par måneder siden. De her æg havde så Barbie og også Disneyprinsesse motiver.

Jeg måtte love ham han måtte få et til de næste Disneysjov'er.