Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 13. januar 2011, kl. 12.11

Et tilfælde?

Dagens historie fra de konservative - om de gengældte anklager i familien Kjær/Pedersen - kan næsten ikke komme mere ubelejligt for Lene Espersen. Henriette Kjær virker som noget nær den enste, hvis loyalitet hun 100% har kunnet regne med - og nu havner hun så uden for døren.

Timingen er - mildest talt - uheldig. Hvorfor det da også er svært, at se bort fra muligheden af at det på en eller anden måde er orkestreret af nogen i den konservative gruppe. Jeg ved ikke præcist hvordan det skulle være foregået, men tanken er nærliggende - ren Kongekabale, men den historie er jo også baseret på et tidligere opgør hos de Konservative; hvor Erik Skov Pedersen (dengang Konservativ pressechef) skulle være en vigtig inspirationskilde.

Om det så er orkestreret eller ej. Og for den sags skyld, om Erik Skov taler sandt, når han siger at det skam er moderens underskrift: så taler det jo endnu engang ikke særligt pænt om mandens karakter, at han på den måde lader moderen hænge på en gæld på 200.000.

Men selvfølgelig - i hans verden er det jo småpenge af en regning at løbe fra - Roskilde Kommune føler vist stadig, at de mangler 28 millioner efter deres møde med Erik Skov Pedersen.

Endnu engang må man konstatere, at det er flinke & rare mennekser hele vejen rundt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: