Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 15. januar 2011, kl. 17.56

En leopard i vand

Jeg skal måske lige understrege, at jeg ikke har noget at gøre med der der skib Leopard som er blevet kapret. Eller rettere ikke kapret, men besætningen kidnappet (formentlig). Og som sejler med våben.

(Hvorfor gør det iøvrigt det? Og hvorfor ligger rederiet Shipcraft A/S som ejer skibet, inde i landet? Kan man overhovedet stole på et rederi som ikke holder til ved vandet og sejler med våben? Og hvorfor har deres site ingen default side? Ligger der noget på sitet? Skal man gætte sig til url'er? Meget mystisk det hele.)

Nå, men altså det har jeg ikke noget med at gøre. Men jeg synes det lyder som en meget dum idé at komme en Leopard i vand.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg er enig Leo. Der er lusk med. Eller inkompetence.

spunky sagde ...

en leopard er nu ellers en ganske glimrende svømmer ....

Leoparddrengen sagde ...

@Moffe
Tja, jeg ved jo ikke noget, andet end det virker lidt underligt det hele.

@spunky
Naturligvis er vi storartede svømmere - men når vi selv vil. Det der med at komme og umotiveret proppe leoparder i vand - det er en uskik!

Anonym sagde ...

Jeg troede det var dit skib. Øv.

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, det er jo lissom også derfor jeg følte jeg måtte lave indlægget - ellers tror folk jo at det er min plimsoller som sejler rundt nede ved Arabien og bliver kapret.

Og det ville da iøvrigt være en noget vattet superhelt det lige sker for...?!

Så egentlig burde jeg lægge sag an mod de der Shipcraft A/S for at ødelægge mit gode navn & rygte!