Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 12. januar 2011, kl. 15.33

Manipulation

Mere Venstre-manipulation
Se godt på denne graf - den bruges af Venstre i deres store kampagner for hvor stor en statsmand Lars Løkke er, og at han redder Danmark ved at fjerne efterlønnen.

Og som argument er det jo vigtigt at vi forstår, at fra 2030 er der så godt som ingen indtægter fra olien i Nordsøen - og grafen viser da også et dramatisk fald når vi når til 2030.

Og kig så på årstallene i bunden - 2010, 2015, 2020, 2025, 2030, 2040, 2050, 2060... hov skete der ikke noget underligt der?? De første 20 år kører grafen med én tidsskala - og de næste 30 år med en anden; de sidste 30 år fylder kun det samme som 15 år i den første del af grafen.

Hvorfor faldet i indtægterne naturligvis kommer til at fremstå meget mere drastisk. Den slags er manipulation af værste skuffe. Og det er muligt at det er en detalje, som Venstres partisekretær Jens Skipper Rasmussen siger. Men det er jo som bekendt der djævlen gemmer sig; og det viser ihvertfald helt klart hvor langt Venstre er parate til at gå i deres propaganda. Sådan noget sker ikke ved en fejl - det er en bevidst handling.

Og med alle de øvrige fejl og "fortalelser" der kommer fra den kant (socialdemokratiske ministre på privathospital, besynderlige statistikker om efterlønneres helbred for at nævne et par stykker), er konklusionen klar - stol ikke på noget som helst Venstre siger eller viser, medmindre det bekræftes fra andre kilder.

Fordrejet, manipulerende statistik er noget nær det værste jeg ved. Føj for satan, Venstre!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: