Leoparddrengens
Public Key

mandag den 10. januar 2011, kl. 18.33

Hvis Android SDK påstår Java SDK ikke er installeret...

Det skete lige for mig, her da jeg prøvede at installere Android SDK. Jeg havde ellers lige efter forskrifterne installeret både Java SDK fra Sun og iøvrigt Eclipse, og begge dele så ud til at vfungere fint.

Men Android SDK blev ved med at sige, at den ikke kunne finde en Java SDK når jeg prøvede at installere det.  Men lidt søgen ledte mig til dette indlæg - som også fortæller hvad der skal gøres. Problemet opstår tilsyneladende, hvis man har installeret 64 bit udgaven af Java SDK, fordi Android kun kigger efter 32-bit versionen.

Så man er nødt til at eksportere den nøgle i registreringsdatabasen ([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\]), som fortæller om Java SDK'et til en tekstfil, rette alle forekomster af strengen HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\ til HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft\, sørge for filtypen er .reg, og til slut importere den rettede fil i registreringsdatabasen igen. (Import og eksport sker i regedit.exe.)

Så skulle det spille - det gjorde det ihvertfald for mig! Læs nærmere om fremgangsmåden i det indlæg jeg linker til - og husk altid at være forsigtigtig med registreringsdatabasen. Det kan anbefales at tage backup af den, hvis du ikke føler du har check på hvad du gør! Og hvis du ikke ved hvordan man gør det, foreslår jeg at du holder fingrene fra den...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: