Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 8. januar 2011, kl. 21.38

Jeg er ikke typen der beder

Men hvis jeg var amerikaner ville jeg nok sige, at jeg beder for Gabrielle Giffords, det medlem af repræsentanternes hus, som i dag er blevet skudt i hovedet. Og først blev meldt dræbt, men senest rapporteres in critical condition.

Ikke at jeg kan alle medlemmerne af repræsentanternes hus, men en kvinde, demokrat, som det lykkes at vinde i Arizona, over en mandlig tea party favorit, fortjener opmærksomhed. Og når Wikipedia kan fortælle, at hun gør meget for solkraft (god ide i Arizona) og er gift med en astronaut... så øges sympatien for en nørd som mig. Og med sine 40 år er hun samtidig nogenlunde jævnaldrende, hvilket også øger indlevelsen. Så det berører mig.

Men en debat om våbenlovgivningen i USA fører det jo næppe til, ligemeget hvad udfaldet bliver.

Jeg er ikke typen der beder. Men hun vil være i mine tanker den næste tid. Ligesom de øvrige fra den galningeskydning vil være, men det bliver på et - endnu mere - abstrakt plan.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Rystende!

spunky sagde ...

ja tankevækkende at manglede evne til at formulere sig føre til et så banalt og underudviklet sprog (våben/vold)...
for jeg går ud fra at pågældende person ikke har haft for mange brikker at rygge rundt med ... sådan plejer det ofte at være...
trist at det næsten altid går ud over uskyldige mennesker ...