Leoparddrengens
Public Key

fredag den 9. april 2010, kl. 07.10

Afsløring: TV2 infiltreres af Regeringen

Med eneret for Leoparddrengen, kan det i dag afsløres at TV2 Nyhederne, samt BT, i gennem længere tid er blevet systematisk styret i sine politiske omtaler af regeringen selv.

Mange har haft mistanker om det, men i dag afsløres det altså med håndfaste beviser. For Regeringen har simpelthen tænkt: hvordan sikrer vi den bedste omtale af os? Jo, det gør vi ved at styre hvad de politiske analytikere siger.

Og hvordan styrer vi hvad de politiske analytikere siger? Jo, det er meget simpelt - vi sørger for selv at være de politiske analytikere.

Lene Espersen alias Helle Ib
Og i dag afsløres det så: Helle Ib - BTs politiske kommentator, som også bruges af TV2 Nyhederne - er i virkeligheden Lene Espersen!

Det er jo oplagt, når det først går op for en; for det er trods alt begrænset hvor meget Lene Espersen kan ændre sit udseende, når hun skifter fra den ene rolle til den anden.

Og navnet? Helle er jo sådan set et anagram af Lene, blot tilføjet et ekstra l. (Man skal ikke lade sig naree af H'et, for med kyrilliske bogstaver skrives et N som et H, så den er klar nok.) Ib kan jeg ikke helt greje, men det tror jeg netop også er meningen; det er et så underligt efternavn, at folk skal blive totalt forvirrede, og glemme alt om mulige sammenhænge.

Man kan måske undre sig over, at "Helle Ib" indimellem faktisk har kritiseret regeringen (som hun tilsyneladende gør i dette klip) - men det skal man ikke lade sig narre af, andre kommentatorer ville være langt hårdere. Og det er nødvendigt at være lidt kritisk, for ikke at blive afsløret.

Det forklarer så også, hvordan Lene Espersen kan tale om at hun arbejder nogle gange 18-20 timer i døgnet - for det gør hun! Ganske vist ikke som Lene Espersen det meste af tiden, men som Helle Ib.

Faktisk er der mange ting der giver bedre mening - for eksempel også det faktum, at Lene Espersen efterhånden virker så konfus, og siger fuldstændig tåbelige ting; for det er klart at det er svært at vide, hvem man er, og hvad man skal sige, når man skifter rolle hele tiden. For eksempel giver hendes udtalelser i går meget bedre mening, hvis man tænker at hun troede hun udtalte sig som Helle Ib.

(Et problem jeg iøvrigt udmærket forstår, jeg er jo også vant til det med flere identiteter, og det er altså ikke altid nemt!)

Regeringen og Lene Espersen står nu over for et svært valg: vil de lade Lene Espersen fortsætte i dobbeltrollen, eller må hun droppe en af dem? Og hvilken bliver så droppet - hvad er regeringen bedst tjent med?

Jeg gætter på, at det ender med at hun fortsætter som Helle Ib, og personaen Lene Espersen i den nærmeste fremtid vil blive mere og mere perifær, for tilsidst at forsvinde helt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: