Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 23. marts 2010, kl. 23.45

En Dødsstjerne ved Tagensvej

Panum Instituttet i dag
Et indslag i Lorry i dag, handlede om at der - selvfølgelig - er en del, som ikke synes det er en god idé med et højhus ved Panum Instituttet. De har ellers stærkt brug for pladsen - og jeg vil nok mene, at det er et af de steder hvor et højhus vel vil skade og skæmme mindst.

Men jeg ville synes det var lidt synd, hvis det skal komme istedet for Panum. For jeg kan faktisk - i modsætning vistnok til de fleste - godt lide arkitekturen, som jeg synes har nogle pudsige linier. Og jeg har ofte taget mig i at synes, at bygningen ligner en Star Destroyer fra Star Wars.

Det fremtidige Panum?
Især når en Dukke fotograferer den på en tåget januardag. Og det synes jeg altså ville være synd, hvis det skulle forsvinde.

Men, men, men - så slog det mig - hvis man nu som erstatning bygger noget som kunne ligne en Dødsstjerne, på 90 meter, så ville det sgu være ok! Det ville faktisk være mere end ok - det ville være fænomenalt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Hvordan går det i øvrigt med det der superhelte-hovedkvarter?

Leoparddrengen sagde ...

Det går storartet - sidst jeg checkede havde vi mellem 8 og 9.000 underskrifter ;)