Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. marts 2010, kl. 06.10

Svært at finde dans

Well, som adviseret tog jeg på Vela, lesbisk bar i aften. Og det var da meget sjovt at oplve... og anderledes. Der var rigtig mange hatte. Og lugten var anderledes - en del af det var fra de mange stearinlys, men det meste var forskellige former for parfume og deo. Jeg kunne godt have nogen mistænkt for at tro på den der Axe-reklame, hvor pigen scorer mandens deo, og så i bussen antastes af diverse kvinder - og så bruge det lidt for meget.

Men jeg fik min jordbærdrik (som var ganske udmærket, og ikke dyr) - men jeg fandt ingen tegn på hende som havde anbefalet, og som jeg havde nogen forventning om ville være der.

Så jeg var der ganske solo, og fandt ud af at danse - men det blev altså en anelse underligt i længden. Jeg følte mig lidt som en cyklist på en gangsti, som havde en lækker cykel og for den fik beundrende blikke - men iøvrigt kun blev tolereret og ihvertfald ikke skulle sætte for meget gas på. (Især efter jeg først havde trådt en pige over tæerne, og kort efter ramt hendes kæreste i hovedet med en albue. Begge dele noget jeg faktisk vil påstå var deres egen skyld - jeg har sjældent oplevet noget så klodset - men det hjalp ikke på hjemmefølelsen.)

Så efter en times tid, og uden nogen dukkede op der mente de kendte mig fra nogen blog, gik jeg over på Amigo. Hvor jukeboxen er endegyldigt i stykker, og volumen var nede på det musik der blev spillet (på grund af andre bartendere som jeg før har beskrevet). Så der tog jeg en enkelt øl, og gik videre til Ideal Bar.

Hvor der var meget mærkelig musik - Balkan møder Bollywood. Højst, højst besynderligt. Men endu flere hatte, og nogle meget energiske indiske mænd, og en hel masse trutterut. Og jeg var også energisk en lille time, men det var altså lidt for mærkeligt i længden.

Så gik tilbage til Amigo Bar, hvor der nu var tyndet ret meget ud (desværre), men tilgengæld højere musik. Og indimellem kom der da dansabelt musik, så jeg fik også danset lidt der. Og snakket med diverse.

Så i virkeligheden var det en meget ok aften... men uden nogen som helst rød tråd, tilgengæld rig på wtf-momenter; og en masse gang frem og tilbage.

Og Vela - jo, vil gerne komme der igen en anden gang, men det kunne altså være rart med en eller anden form for guide.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske er det karma der rammer der lige midt i r**** ...

For andre ville måske også have haft glæde af en "guide" ... på et andet tidspunkt ...

Hva hva hva ...

Griner ...

Leoparddrengen sagde ...

Åhhvad, så kunne man måske have gjort opmærksom på sine planer lidt før man stod på Amigo Bar, alt alt for tidligt?

*rolleyes, grinende*

kyllyan sagde ...

- der *var* altsaa osse mange WTF-mennesker i byen i gaar generelt, jeg moedte edderma'me nogle *hemmelige* mennesker paa Noerrebro... Maanefaser eller noget ?

Leoparddrengen sagde ...

Det var nu ikke fordi folk var så underlige, syntes jeg (pånær migselv, altså) - det var mere stederne der skete mærkelige ting for.

(Og, altså, hvis der bliver spillet Balkan-Bollywood musik med trutterut et sted, så må man jo ligesom forvente at folk er derefter...?)