Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. marts 2010, kl. 16.41

Et godt, billigt hotel i Venedig

Jeg forstår det er noget folk søger efter, og det kan da også være svært at finde.

Men jeg og eks'en + den ældste (som dengang var den eneste) var i Venedig for nogle år siden, og da boede vi på et rigtigt, rart lille hotel, som faktisk var rimeligt billigt i forhold til omgivelserne. Som jeg husker var det noget med 70 € pr overnatning (sidst i april), inklusive morgenmad.

Det lå så også ude på Lido (den her langstrakte ø, som ligger ude "foran" i lagunen), så man bor ikke inde i selve Venedig proper. Men det var vi faktisk ganske glade for - en del mere ro, og bedre luft. Og turen ind tager ikke særlig lang tid (og så får man udsigt til et dejligt stort Campari-skilt, når man om aftenen sejler tilbage mod Lido).

Hotellet hedder La Meridiana (som ligger her), og anbefaling er hermed givet videre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Eric sagde ...

Ja, det er en del billigere på Lido eller fastlandet (Mestre), og du har ret i, at man forholdsvis let kan komme frem og tilbage.
Der er dog en særlig fortryllelse ved det "egentlige" Venedig og især om aftenen. Bevæger man sig få meter væk fra hovedstrøgene, er der helt roligt, og i modsætning til både Lido og Mestre er der ingen kørende trafik.
Men det ER dyrt i selve Venedig, så Lido eller Mestre er glimrende muligheder.

Leoparddrengen sagde ...

Akja, Mestre - havde jeg næsten glemt. Vi fik nogle uplanlagte timer der, da vi kom med toget fra Verona.

For vores ene kuffert gik i stykker undervejs, og vi tænkte - sikkert nok meget rigtigt - at det ville være enklere (og ikke mindst billigere) at købe en ny i Mestre.

Så der stod vi af, og jeg og sønnike sad i ganske lang tid på et cafeteria af en slags, mens eks'en ledte efter kuffert. Jeg tror vi fik afprøvet de fleste af deres is & kager på stedet.