Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 24. marts 2010, kl. 01.00

That's pathetic 2

Jeg stødte på en google reklame her før. Der stod noget med en bog af Ruth Evensen, og så "Ruth det ik slut" (sic - uden apostrof), og så en web-adresse. Jeg var ret overbevist om at det var satire, så for ikke at bruge af reklamepengene klikkede jeg - desværre - ikke på den, men gik direkte på sitet for at finde ud af hvad det var. Havde jeg vidst at det ikke var satire, ville jeg selvfølgelig have klikket vanvittigt meget på den, for at tømme deres reklamebudget.

Men det var altså ikke satire, selvom jeg længe var i tvivl, for jeg havde svært ved at tage det alvorligt.
Nå, men det er altså et site, der mest handler om at Ruth-pigen har skrevet en bog (som udkommer 25. marts - men jeg regner ikke med nogen læsere her vil købe den....). Som vistnok handler om hvor stolt hun er omkring Ungdomshuset, og hvordan Faderhuset bestemt ikke har gjort nogen fortræd, at de er udsat for en smædekampagne, og så også noget med hendes datter, men da  gad jeg ikke høre efter længere.

Grunden til at jeg overhovedet nævner det, er fordi den video der indeholder "pressemødet" er dybt patetisk (i den amerikanske betydning). Der er åbenbart meget tomt, fornemmer man (man ser kun Ruth), og hun forklarer at der skule være kommet flere, men de er åbenbart ikke kommet.

Man kan jo ikke lade være at få den tanke, at hun tror hun kan lave en bestseller, som på magisk vis kan redde deres økonomi. Det tror jeg dog er nogenlunde ligeså virkelighedsfjernt som alt andet der foregår i hendes hovede. Men reklame, det får hun da - jeg har ihvertfald allerede leveret noget omtale.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

M sagde ...

Åh, det er da ikke til at holde ud at se på! Har heller ikke magtet at høvle mig igennem hele "pressekonferencen". Man har meget på fornemmelsen, at der kun er mødt een journalist op, ik'? Har lige googlet heksen og pressemødet. Det ser ud til at det kun er Lolland Falsters Folketidende, der er dukket op. Og man kan se at spørgsmålene til hende er klippet ud - vel for at man ikke skal høre den samme journalist spørge hver gang?
Godt gået Ruth Even(t)sen- du er populær som aldrig før! !! Medierne vil ha' dig! Praise the lord!!!

Leoparddrengen sagde ...

Og hvis nogen siger andet, er det Satans værk, og del af en smædekampagne!

Leoparddrengen sagde ...

Stødte lige på denne artikel. Der var åbenbart hele 2 journalister til pressemødet. Som altså, da det jo havde været så stor en succes, blev gentaget :)