Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. marts 2010, kl. 14.00

Gak til Esbjerg

Manneken Pis skider åbenbart også?
Christian H. Hansen - partistifteren - synes det er galt med alle de som tisser og skider i gaderne - især i Esbjerg står det åbenbart grelt til, kan man forstå. Og han vil have prisen for ugerningen op på 5.000 kr.

Umiddelbart synes jeg det ville lyde rimeligt med en differentiering? Og der bliver også nævnt opkast i indlægget, jeg er lidt i tvivl om det bare var for at beskrive Esbjerg, eller fordi det også skulle belægges med bøde? Det synes jeg så er lidt groft unfair, for opkast har det jo med at komme pludseligt og uvarslet - og endda nogen gange uden man selv er skyld i det.

Så det skal nok blive et interessant lovgivningsarbejde.

Anyway - det fik mig til at tænke på en mindre anekdote. Jeg havde været til julefrokost på min daværende (ganske store) arbejdsplads, og på et tidspunkt går jeg og min kollega mod indre by, retning Floss. Tiden er starten af halvfemserne. Efter at have ligget lidt under Puletræet på Rådhuspladsen styrer vi i en total Rune T. Kidde brandert videre af Studiestræde. Hvor kollegaen finder ud af, at nu skal han altså pisse.

Jeg prøver faktisk at fortælle ham, at det synes jeg ikke er skidesmart, for vi er på Floss om 1 minut. Men nænej, han skal sgu pisse nu!

Og bedst som han står der og overspuler en port, kører politiet forbi. Og jeg tror faktisk de bare ville være kørt forbi, men i det strålende humør han er i - og det hører med at han var sådan lidt skabsautonom, og det kom jo ud der - begyndte han at råbe efter politiet. Jeg kan ikke huske hvad, men de stoppede ihvertfald. Og begyndte at udspørge ham om hans forehavende, og havd han nu hed, og de sidste 4, og dem behøver jeg ikke oplyse. Hele møllen.

Og jeg stod bare og rystede på hovedet. (Tror jeg - jeg kunne vel sikkert godt have fundet på at indskyde "Mjæn dje' er da Pisserenden?", men jeg holdt mig vist i skindet.) Men efter at have fået hans navn og adresse kørte de videre (med hilsenen "Farvel, Tarzan" til ham). Og kollegaen var ganske overrasket over at de havde været så fredelige, for han kunne godt se det ikke var jordens smarteste forestilling.

Nå, vi vælter videre på Floss, og ryger ind i dagens & nattens sidste snestorm.

Om mandagen er han meget brødebetynget, og fatter endnu mindre at de bare lod ham gå. Det finder han så ud af om torsdagen at de heller ikke bare gjorde, da en fin lille bøde kommer ind af hans brevsprække.

Morale? Tror ikke der er nogen. Men det var en ganske underholdende historie at overvære fra sidelinien. Og jeg tror lidt mere fornøjelig, end hvis det var en som sked i Esbjerg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: