Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 24. marts 2010, kl. 16.46

Søren Krarup: Det er meningsløst

Ikke overraskende er Søren Krarup ikke indstillet på at det skal være muligt for homoseksuelle at blive gift i folkekirken.

Han mener sådeles at der er meningsløst, når de Konservative pludelig har fået en mening om det, og at de biskopper som går ind for det er tåbelige, og at han ikke giver 2 øre for dem.

Og han fortsætter: Og bøsser må jo slet ikke komme ind i kirken - de skal stå ude foran, i våbenhuset. Hvordan skulle man så kunne blive viet? Galimatias!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er såååå grotesk...

Kristendom handler om næstekærlighed!

Selvfølgelig skal homoseksuelle have en kirkelig vielse ... -hvis de ønsker sig det!

Ligesom alle andre kan vælge og vrage ...

Tsk Tsk ....
Think again Black Priest!

Leoparddrengen sagde ...

På mange måder er det egentlig noget jeg føler, at jeg burde holde mig udenfor. Fordi jeg ikke er medlem af Folkekirken, og i det hele taget synes det der religion er noget underligt noget.

På den anden side, sålænge Folkekirken er en del af staten - og det er den jo, endnu - så føler man jo en eller anden form for medansvar i forhold til den.

Og det budskab kirken kommer med, er jo også en form for statsligt budskab, ihvertfald sålænge der er lovgivning inde over.

Og så er det da en helt forrykt diskrimination der finder sted. Og jeg kan godt forstå, hvis homoseksuelle, som er vokset op som del af kirken føler sig fremmedgjort og udstødt, både som del af samfundet og kirken (fordi det hænger sammen). Og det kan sgudda ikke passe at det skal være sådan.

Søren Krarup mener "at ægteksabet er en familiestiftende forbindelse". Ok, men så kunne problemet for ham vel løses ved at han gik ind for adoption for homoer?

Og hvor lang tid skal der iøvrigt gå, før et barnløst hetero-ægtepar, som ikke kan finde ud af stifte familie, bliver tvangsopløst? 1år? 3 år? 5 år?

Og er prævention overhovedet ok - det går jo imod det familiestiftende?!

(Ligesom blowjobs, fisseslikning, onani og analt jo må være helt forkert.)

Anonym sagde ...

Det er jo det ...

Jeg lader dine ord stå for sig selv ...