Leoparddrengens
Public Key

mandag den 22. marts 2010, kl. 09.25

Galde

Så har børnehaven åbenbart fremrykket tidspunkt for podernes udkørsel til skoven med et kvarter. Uden at fortælle mig det, andet end for et par måneder siden at sige at det ville skifte på et tidspunkt.

Så da jeg kom ned med min 10 minutter i 9, for at aflevere ved bussen kl 9, var de kørt allerede. Grumble.

Og så har USA fået deres sundhedsreform. Til lykke med den - både til USA og Obama, ingen tvivl om at det er et fremskridt. Men man skal ikke tro, at de dermed får et system der er åbent for alle. Man skal stadig aktivt forsikre sig, og betale for det - det nye er at alle har adgang til det. Men den hjemløse streetperson får næppe de store muligheder. Især ikke, da det tiltag som skal give folk penge til forsikringen er.... skattelettelser.

Jeg har fuld forståelse for, at det har været nødvendigt med en masse kompromiser, og man nok ikke kunne have forventet noget bedre, og at det under alle omstændigheder er et kæmpefremskridt. Men man skal ikke begynde at tro, at de dermed får et system der minder om det danske. (Som, nedslidt og udsultet som det er blevet, i sin grundide da ihvertfald er nogenlunde retfærdigt.)

Hvad ellers? Jo, var på Thai-restaurant i går, en som i gamle dage var god og billig. Men u var den blevet dyr og dårlig. Smukke tjenerinder, men det kan ikke ændre på helhedsindtrykket.

Nå, tror jeg vil gå og give den yngste smæk...  bare sådan for at afreagere lidt!

(Iøvrigt - var det ikke en idé med en lakridsbelagt bøf? Så kunne man åbne Galde & Jensens Bøfhus...?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Tja, hvorfor ikke lakridsmarinade, når man engang kunne få chokolademarineret kød? Det ville sikkert passe til kylling.

Kunne du så ikke have fragtet ungerne ud til skoven selv?

Leoparddrengen sagde ...

Ville nok prøve det med noget andet end kylling, det er jo der man bruger chokoladen, som oftest.

Struds, måske? Det har ihvertfald en god klang, Struds i Lakrids.

Nu er det kun den ene af ungerne der skal i skoven, den anden går i skole lige op af hjemmet. Men må indrømme jeg faktisk slet ikke har overvejet selvfragt - men det er selvfølgelig rigtigt at holde i baghovedet en anden gang.

Men der skal nu en del til, for jeg tror turen tager noget med 1 time til halvanden hver vej, med det offentlige (jeg bruger jo ikke det der med bil) - og så er jeg mere tilbøjelig til at give purken en fridag, når nu skæbnen har villet det sådan.

Og - ret skal være ret - han har faktisk opført sig eksemplarisk idag. (Måske på grund af de smæk i morges ;) .) Så vi har sådan set haft en ganske hyggelig dag, og galden har lagt sig.

Bloggalicious sagde ...

Nu har jeg tænkt lidt over, at struds med lakrids nok er lige i overkanten, da det er to eksotiske ting, så det er nok lidt for voldsomt. Men så er der fisk - torsk f.eks. der er så kedeligt. Jeg tror, man med fordel kunne relancere torsken med lakridssauce - så ville jeg måske selv begynde at overveje at spise torsk. Især hvis det var saltlakridssauce...

Men godt, at I hyggede jer - med eller uden smæk :-)

Leoparddrengen sagde ...

Men torske-bestanden har det vist ikke så godt? Og det kunne måske være dødsstødet?!

Jeg tror hellere man så skulle satse på sej. For eksempel Bagte Sej-fileter i Lakrids & Salt?

Må da være lige til en Michelin-stjerne og en anbefaling fra WWF og Greenpeace?