Leoparddrengens
Public Key

fredag den 26. marts 2010, kl. 19.01

Mummelums

Det er efterhånden længe siden, men i anledning af forår og forestående lesbisk eksperiment, har jeg idag lavet vodkasmoothie. Og det er altså stadig lækkert!!

Og så lige et tip: jeg så tidligere, at TP havde første og anden sæson Californication til 99,95 pr sæson. Og det kan altså anbefales at investere i til den pris, hvis man ikke har set serien, og har lyst til en ganske god historie + en del underholdende nøgenhed.

Og lidt mere diverse: så lige et indslag om gratis førstehjælpskursus i TV Avisen, og det besluttede jeg da at jeg vil melde mig til - for jeg synes altid de kurser har kostet penge, og så humanitær er jeg ikke. Men gratis er det vel næsten en forpligtelse.

Nu er sitet tilsyneladende nede i øjeblikket (nok på grund af overbelastning), men ellers skulle man kunne det på folkehjaelp.dk.

[Opdatering]: Det der førstehjælp har en meget indviklet side - det var ret svært at finde bestillingssiden. Men det lykkedes. Og her er link til at bestille gratis førstehjælpskursus.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: