Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 1. januar 2011, kl. 10.34

En positiv start på året

Det var faktisk ganske hyggelig aften hos eks'en igår, med børnene. En aften helt fri for de knive i ærmet, som jeg ellers bruger meget tid & energi på at vogte mig for. Ganske afslappet - det lykkes ellers sjældent imellem os (ihvertfald for mig).

Og børnene hyggede sig, og jeg var også lige forbi min far. Så det var fint nok; storartet faktisk.

Og så faldt jeg i søvn mere eller mindre i samme øjeblik min røv ramte sofaen herhjemme. Og det var egentligt også fint nok - jeg havde alligevel droppet alle planer om at gå nogen steder. (Jeg ved ikke, alt det sne den sidste godt en måned har skubbet alle tanker om bytur ud af hovedet på mig - det er altså ikke særligt fedt at vælte rundt i sne i leopardoutfit... når det ikke i det mindste er sneleopardoutfit.)

Vågnede så ved 5-6 tiden og fik smidt mig ind i seng.

Og havde her for lidt siden en storartet drøm: jeg var i teateret(?!) og så et eller andet stykke, og jeg skulle rykke sæde fordi nogle sæder skulle bruges af de medvirkende. En anden, en pige, skulle også rykke sæde og vi faldt i snak... og jeg blev ret interesseret i hende. Efter forestillingen, var hun væk (toilettet?), men en af de medvirkende kom ned, og hun spurgte så om jeg ikke skulle ind og se Markus Antonius og Kleopatra om et par uger - hun var tydeligvis flirtende. Det ville jeg ikke afvise og vi kom til at diskutere forskellige hårstile for Kleopatra, og jeg måtte sige, at min absolut foretrukne udgave af Kleopatra var hende man kunne finde i Rome. Skuespillerinden forlod mig, og hende jeg havde set stykket med kom tilbage, og vi gik fra stedet i samtale. Og på en eller anden måde røg samtalen igen over på Rome, som jeg naturligvis skamroste, og tilbød hende at hun da kunne låne første sæson - på dette tidspunkt i drømmen gik vi til noget sammen (husker ikke hvad), så jeg ville kunne give hende DVD'erne næste gang der var time/klasse/wahtever. Det var hun med på, dog med lidt skepsis overfor Rome.
Jeg begiver mig hjemad, alene, og kommer forbi en kiosk (ved Jagtvej, hvad helvede lavede jeg der?), og tager impulsivt en DVD som koster 70 kroner. Kioskdamen kigger på den, og bemærker at David Bowie medvirker, og jeg siger noget om, at det vist kun er noget man bemærker, hvis man er næsten ligeså gammel som mig, og vi falder lidt i snak, og jeg får 30 kroner tilbage på de 200 jeg har betalt, og det kommenterer jeg, og mere smalltalk, og så får jeg en masse småpenge tilbage, som skulle gøre det ud for de 100 kroner der manglede, og jeg synes stadig det virker forkert, men vil ikke kommentere det, fordet er synd hvis hun ikke kan regne, men opdager så at der også er en 50'er - en ny type, helt brun. Jeg går nedenunder fra kiosken som nu ligger på første sal, og nedenunder er en bar, og kioskdamens datter indhenter mig (hun er ellers også lidt af et skår) og siger at kioskdamen har sagt at jeg er bubuli-business, og at hun skal få mig til at blive til hendes shift er slut. Og hun forklarer til tungnemme mig, at det betyder at kioskdamen vil have mig med hjem i seng, og sådan er det bare.  Jeg siger, lidt overvældet, at det må jeg tænke over, og overvejer samtidigt at lægge an på datteren... og så er det ellers jeg vågner.

Storartet drøm. Ganske vist fik jeg heller ikke noget sex i den, men 3-4 flirts, og en sikker havn (hvis jeg havde fortsat) er nu ikke såm dumt, og varsler godt for det kommende år!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Det var sgu' da en top-drøm.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, den havde nemlig et passende positivt skær :)