Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 30. december 2010, kl. 15.49

Rivers of Babylon

Bobby Farrel fra Boney M. er død. Og det er ikke fordi det sætter det store tudeorgie igang hos mig, men jeg kom til at tænke på, om der egentligt ikke er mange, som ikke kender den oprindelige udgave af Rivers of Babylon?

Mit indtryk er ihvertfald, at de fleste kender den i Boney M.s pumpede udgave - men jeg holder faktisk meget af den oprindelige af The Melodians fra 1970. Selv lærte jeg den at kende før Boney M.s version, fordi vi var inde og se reggae-filmen The Harder They Come i midt-70'erne, og siden havde saoundtracket i midt hjem. (Iøvrigt noget af en voldsom film at hive en 6-7 årig ind til, tænker jeg i dag.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Smukkere. Enig.