Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. december 2010, kl. 00.10

Årets perineum

Jeg ved godt vi sådan set stadig er i juledagene, men for en ukristelig person som mig er julen først og fremmest juleaften. Bortset fra det betyder julen mest noget med andre TV-programmer og lukkede butikker (det er heldigvis ikke så slemt mere, som det var engang).

Men de her dage, mellem jul og nytår - de er altså sådan et lidt underligt ingenmandsland. Hvor man ikke rigtigt ved, om man er ved at geare ned efter julen, eller varme op til nytåret. Og det slog mig altså så i dag, hvad det må være - det er simpelthen mellemkødet for året.

Hvad julen og nytåret så hver i sær repræsenterede var jeg lidt i tvivl om - indtil det gik op for mig, at nytåret jo er et nyt annus. Og så ligger resten jo klart som blæk.

Hvad køn af mellemkød vi så taler om ved jeg ikke, og det er egentligt også ligegyldigt, efter min mening. Men hvis man vil kan man sikkert finde noget symbolik i et juletræ. Men man skal nok tænke over hvordan man præcist drejer & vender den tanke. Et træ kan vel hurtigt blive en bush, hvis man vender det rigtigt.

Beklager, syrer lidt ud... :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: