Leoparddrengens
Public Key

mandag den 27. december 2010, kl. 23.37

Nu er WikiLeaks gode nok

Søren Espersen er ude med det hårde skyts imod Syrien i dag - fordi WikiLeaks-leakede dokumenter, viser at amerikanerne har gode formodninger om, at selveste den syriske regering havde en hånd med i angrebet på den danske ambassade under Muhammedkrisen.

Fint nok - jeg er sådan set enig, det er noget grisefy at brænde andres ambassader af, og det skal de have smæk for.

Jeg kan bare ikke lade være at finde det påfaldende, at Søren Espersen sådan uden videre går ud og reagerer på noget som stammer fra WikiLeaks. Når der har været lække om danske soldaters udlevering af fanger til mishandling og tortur, har Søren Espersen ellers altid taget tusinder af forbehold om man nu kunne stole på de oplysninger der kom fra WikiLeaks.

Ligesom Søren Espersen da også har langet ud efter WikiLeaks selv, og mener deres afsløringer går vores fjenders ærinde.

Lidt påfaldende hvordan oplysningerne åbenbart nogle gange er højst utroværdige og andre gange altså er sandheden ristet i sten. Og det selvom det åbenbart er højst overraskende oplysninger for Søren Espersen - som ligefrem er rystet over dem.

Hvilket så iøvrigt kan undre, da alle hele tiden har hævdet, at den afbrænding ikke kunnet have fundet sted, uden at den syriske regering havde en form for finger med i spillet... men det har Søren Espersen åbenbart ikke kunnet tro virkeligt skulle være sandt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Feriemedister Lene Espeløv har udtalt at hun og regeringen SLET ikke vil forholde sig til wikileaks oplysninger. Men ok nu er DF jo heller ikke i regering.

Leoparddrengen sagde ...

Det er nok meget godt for Lene Espersen at hun er på juleferie nu, så hun ikke er kommet til at komme med dumme bemærkninger, hvor hun kommer til at forholde sig til WikiLeaks.