Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 16. december 2010, kl. 00.39

Google: Hvor gammel skal man være for at se Klovn - The Movie

Godt spørgsmål. Jeg ville lytte grundigt til Casper Christensen selv, som fraråder den til børn - og siger at hans egne ihvertfald ikke skal se den.

Jeg kan se, at den er markeret med en 11-markering fra Medierådets side. Og for en gangs skyld tror jeg egentligt nok, at jeg ville gå videre end de gør - altså sige man bør være ældre. For der er nogle ret hardcore episoder i, som kommer stort set uden varsel - og som er af en lettere utraditionel beskaffenhed. Og som bliver siddende på nethinden.

Som tommelfingerregel ville jeg sige, at hvis barnet/den unge ikke selv surfer porno endnu - så ville jeg være særdeles varsom med at medbringe børn op til de 15.

Jeg er muligvis bornert, men jeg har ikke tænkt mig at min ældste - som er 11 - skal se den indenfor de nærmeste par år, ihvertfald.

(Når det så er sagt, vil der jo snart være nogen som alligevel tager deres børn med - og så er de scener the talk of the town i skolen. Og så virker de måske ikke så overraskende. Tilgengæld er en del af filmen ødelagt - den kan virkelig spoiles!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: