Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 1. januar 2011, kl. 16.06

Vimmersvej - originalen

Bamse er død i nat. Og det har en lidt større effekt på mig, end jeg egentligt ville have troet - for jeg har aldrig været synderligt meget til hans musik. Men samtidig er han ligesom en person der altid har været der, jeg kan huske da min mors daværende kæreste (eller egentligt var han vist daværende eks-kæreste) gik og sang Vimmersvej, en morgen jeg overnattede hos ham i midt-70'erne.

Så her er originalen af Vimmersvej, den afrikanske/zulu sang Mbube (Løve) af Solomon Linda, som var forlægget til amerikanske The Lion Sleeps Tonight.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Jeg er helt enig. Det påvirker også mig. Han har nemlig været der i alle de år, jeg har levet. Det er der naturligvis også andre, der har været af kendisser, men måske den bløde stemme har ramt mere end vi vidste.

spunky sagde ...

woooow fantastisk version altså originalen ....

Leoparddrengen sagde ...

@Onkel Anne
Jeg tror for mit vedkommende mest det er noget med vedholdenheden - som næstenikke overgås af andre end medlemmerne af Stones. Og når de begynder at stille træskoene, kan det nok være der kommer nekrologer fra min hånd. Ach.

@spunky
Ja, den er ikke uinteressant!