Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 24. august 2010, kl. 17.34

Den må I jo så undvære

I nat gjorde jeg noget af et fund på YouTube: jeg ledte af en en eller anden grund efter Hot Summer Night med Meat Loaf (underligt, for den har jeg ellers tidligere postet).

Men istedet for Meat Loafs version fandt jeg den indspillet af Iron Maiden. Med den samme fyr, der siger de indledende ord i The Number of The Beast (Woe to you on Earth and Sea etc), til at sige de indledende ord til denne sang (On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses - etc).

Men det sejeste af det hele - videoen var optaget oppe i toppen af Rundetårn i København, samt lidt rundt omkring i byen i nærheden. Jeg fandt ud af, at det var en indspilning der var lavet mere eller mindre for sjov, engang da de alligevel var i byen og skulle give koncert.

Jeg syntes det var noget af et scoop at finde den, og glædede mig til at lave indlæg om det idag.

Men det glemte jeg så alt om. Jeg kom så i tanker om det, da jeg var ude på en gåtur for lidt siden. Men havde også en uvirkelighedsfølelse omkring det, selvom det hele stod meget skarpt. Så jeg var nok mest tilbøjelig til at tro det var en drøm - men ikke mere sikker på det, end jeg lige har været inde på YouTube og lede efter, om noget sådant skulle eksistere.

Men, nej - det var altså en drøm. Det var åbenbart det, at jeg fandt Professor Balthazar-tingen igår, og planlagde indlæg om den, der gik ind og blev forvansket lidt i løbetg af natten. Lidt ærgerligt, for jeg ville gerne have genset den Iron maiden udagve af Hot Summer Night.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: