Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 28. august 2010, kl. 23.15

Det har jeg så ikke været ude for før

Jeg skrev tidligere et - ikke synderligt interessant - indlæg, hvor jeg morede mig lidt over en søgning på "Lene Espersen nude" og udenrigsministeriet og Færøerne.

Men da jeg trykkede på Udgiv fik jeg en en besked om "samtidige opdateringer", og jeg skulle prøve igen. Det har jeg prøvet før, og det plejer der ikke at ske noget ved, udover at man skal skrive sine labels igen.

Men denne gang var indlægget blevet udgivet. Desværre uden indhold - der var kun en overskrift, samt labels.

Og jeg havde ikke tid til at skrive det igen - eller lyst for den sags skyld, det var som sagt ikke særligt interessant. Så jeg slettede det. Og det må vist så være et af de indlæg, som bare ikke var ment til at skulle udgives.

Her gjorde det ikke så meget - men jeg håber da godt nok ikke det er noget der kommer til at ske ofte, det kan jeg spilde meget tid på!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: