Leoparddrengens
Public Key

fredag den 27. august 2010, kl. 22.49

Jennifer Garner nøgen

Det er længe siden jeg har set Jennifer Garner i noget, men jeg tænkte - da jeg nu så at hun kom i fjernsynet i aften - at det sikkert ville være populært med et indlæg om hende nøgen.

Desværre er de neste billeder af den slags jeg kender -og kan finde - paparazzi-fotos. (Og der er hun så forøvrigt kun delvis topløs.) Efter noget eftertanke gik det op for mig, at det faktisk ikke er en type billeder jeg gider bringe her. Så visuelt præsenteres i bare for et klassisk Alias-outfit.

For det var i serien Alias jeg lærte hende at kende - en af de klart allerbedste action/underholdningsserier fra det sidste 10-år efter min mening. Men ingen tvivl om at ms Garners smukhed også var med til, at jeg troligt fulgte med i de mærkværdige historier om Milo Rambaldi.

Og så var hun Elektra i Marvel-filmen Daredevil - en storartet film. Tilgengæld var filmen Elektra - hvor hun har hovedrollen - et makværk - den klart dårligste af Marvel-filmatiseringerne; også dårligere end Hulk, og det siger en del!

Men altså - hvis nu jeg var i forhold, men vi lavede den der med en liste på 10, man måtte bryde monogamien med? Den liste skulle Jennifer Garner være på!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

jeg ELSKEDE også Alias.. og må da selv som kvinde indrømme at det faktisk var Jennifer Garners skønhed der i første omgang fangede mig.. Og så blev jeg godtnok også skuffet over Elektra!! Som uden tvivl må siges at være den dårligste superheltefilm..ever!

Leoparddrengen sagde ...

Endnu engang er vi vist meget enige. Må dog sige, at jeg også husker den første Spiderman filmindspilning som meget skodagtig.

Den kender du sikkert ikke - den er fra omkring 1980. Og jeg synes ikke engang jeg kan finde den på IMDb, det eneste jeg kan se der er nogle TV-serier og og TV-film. Men kan huske at jeg var inde og se den i biografen.

Og den suttede, bigtime - teknikken var ikke til det dengang; superman er faktisk lettere at lave, end en friendly neighborhood spindler. Og Peter Parker var totalt fejlcastet.

Så vil passe på med at bruge så store ord om Elektra som ever - men den var godtnok dårlig!?