Leoparddrengens
Public Key

fredag den 27. august 2010, kl. 13.08

Knald i låget

Soldater skal naturligvis have lov til at øve sig - det er vistnok en stor del af det med at være i millitæret (jeg ved ikke meget om det, har aldrig prøvet).

Og de skal jo nok også ind i mellem prøve kræfter med andre terræner end deres øvelsesterræner. Og måske prøve nogle rigtige bygninger. Det kan jeg godt forstå.

Men at begynde at holde øvelse på en skole, som åbenbart skal indtages. I skoletiden. Og begynde at skyde på hinanden (med løst krudt). Og sigte på skolebørnene med våben.

Uden. At. Have. Advaret. Skolen.

Det lyder ærligt talt længere ude, end jeg ellers kunne forestille mig Forsvaret være - og jeg kan ellers forestille mig meget.

Ikke desto mindre er det tilsyneladende hvad Almegårds Kaserne på Bornholm syntes var en god idé at gøre - hvorfor de indtog Klemensker Skole, som ovenfor beskrevet.

Jeg kan en lille, bitte smule godt forstå, hvis forældrene bliver sure. Det tror jeg også jeg ville blive, hvis jeg havde et barn i en 0te klasse der.

Nå, men nu bliver der klaget over det - så kan de vel lære det. Og forlægge øvelsen til en børnehaves legeplads næste gang, velsagtens...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: