Leoparddrengens
Public Key

søndag den 22. august 2010, kl. 13.17

Tip: Ret teksten i din LinkWithin-widget

For et par måneder siden skrev jeg et indlæg om den LinkWithin-widget jeg dengang netop var begyndt at bruge - og som jeg er blevet ret glad for. (Det er den som henviser til lignende/relaterede indlæg under hvert indlæg - og jeg synes i det store hele den klarer det meget godt.)

Nå, men dengang skrev jeg også, at man blandt andet kunne se hvordan man retter teksten i LinkWithins FAQ. Men nu har jeg set flere og flere danske bloggere bruge den, men alle med default-teksten You might also like. Og det skurer altså lidt i øjnene på en dansk blog.

Da det er ganske enkelt at rette i Blogger giver jeg lige her anvisningen:

Det eneste man skal gøre er at gå ind på sin blog, og redigere det widget-element som indeholder LinkWithin-tingen, og øverst indsætte dette:
<script>
    linkwithin_text='Din egen tekst:'
</script>


Hvor Din egen tekst: så er det du gerne vil have der skal stå.

Så - nu har jeg et indlæg at henvise til, når jeg ser det omkring.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: