Leoparddrengens
Public Key

mandag den 4. januar 2010, kl. 02.28

Sexet kvindelig kropsdel

Well, det er en kropsdel som jeg i hvert fald finder super-sexet.

Glem bryster, røv eller hofter. Glem fissen, fødder eller klitten. Glem ørerne, glem læberne, glem øjnene. Alle de ting kan jo være interessante nok. Men jeg hører meget sjældent omtalt hvad jeg synes er noget af det mest sexede:

Skulderbladene.

Jeg er lidt i tvivl om det er totalt tabu - for man kan jo også let komme ind i diskussioner om vægt og lignende, og om man nu skal kunne se en kvindes skulderblade eller ej. Men jeg synes altså en kvinderyg, eller blot strefet af den, hvor skulderbladene træder frem, kan være noget af det mest sexede. (Og, nej, naturligvis taler vi ikke Bergen-Belsen-agtige af slagsen).

Såvidt jeg husker, var første gang jeg opdagede hvor meget sådan et par skulderblade tændte mig, da jeg var inde og se film i Cinema 1-8. Som jeg husker det hed den American Ninja 3, men det kan jeg ikke helt få til at passe med IMDb, for hvis man leder på titlen der er det meget senere, og en film med kun mænd.

Den film jeg husker var noget med en almindelig amerikansk pige, som blev besat af en Ninja-ånd. Eller noget. Og da hun begyndte at lave work-out - wow, for nogle skulderblade (og muskler i øvrigt, men skuldrene var altså den lækre del). [Opdatering: har fundet mere om filmen.]

Jeg tror ikke man kan kalde det en fetish - for det første er det ikke så nødvendigt for mit sex-liv, og for det andet er tror jeg ikke min beundring af de kvindelige skulderblade er så sjælden - bare se på glæden ved en kjole nedringet bagtil.

Men jeg tror beundringen & glæden er meget uudtalt. Hvis jeg var på Facebook ville jeg sikkert lave en gruppe der beundrede kvindelige skulderblade, og cirka en halv time efter ville jeg være interviewet til TV2.

Men jeg er ikke på Facebook, så jeg nøjes med sådan et intetsigende indlæg som dette, og siger blot: kvinder: jeg elsker jer - og jeres skuldrer - wherever you are!

Og så er det faktisk lidt svært at finde ordentlige billeder med en google billede søgning - det viser måske også lidt om hvor oversete skulderbladene er. Så her er i stedet et dejligt klip fra Friends med Jennifer Aniston i hovedrollen:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: