Leoparddrengens
Public Key

mandag den 23. august 2010, kl. 19.29

Leopardhummer

De havde et indslag i TV2 Nyhederne, om en hummer fanget ved Læsø, som åbenbart forbløffer videnskaben. Jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvad det forbløffende var, indtil de tilsidst fik skåret ud i pap for mig, at det altså var den noget plettede farvning af hummeren.

Åbenbart en stor sensation. Men jeg var ærligt talt lidt blasert ligeglad. Indtil jeg så det skilt der var sat i Oceanariet, som nu er dens hjem. Hvorpå der stod Leopard Hummer. Og så er jeg jo næsten nødt til at skrive noget om det - det være hermed gjort.

Så kan den leopardhummer også være med til at fejre at jeg har fået pletter med videre tilbage!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Hjertet er på rette sted..

Og så har du sørme også fået et nyt familiemedlem.. fantastisk:)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er dejligt. Især det med hjertet!

spunky sagde ...

hvad køn er det nye familiemedlem???

Leoparddrengen sagde ...

Der må jeg blive svar skyldig - det sagde de ikke noget om, og det er meget sparsomt hvad jeg kan finde på nettet.

Der er garanteret et trick til at kønsbestemme hummere, men det er ikke noget jeg har styr på.

Bloggalicious sagde ...

Jeg så det oss'. Jeg synes, det var lidt voldsomt, at de bare knækkede et led af et af benene til DNA-prøven med en tang, selvom de skyndte sig at sige, at det ikke gjorde ondt på den. Men den spjættede da ret så meget...

Leoparddrengen sagde ...

Ja, der var da mindst en meget kraftig refleks.

Ved heller ikke lige fra, hvor de ved at det ikke gør ondt - men det er vel de samme som siger at det ikke gør ondt når de bliver kogt levende.

Jeg tror nok den rigtige formulering er, at de ikke føler smerte på samme måde som vi gør - hvilket nok mest betyder at de ikke tænker så meget over det, blot reagerer - og det er jo nok sandt nok.

Bloggalicious sagde ...

Næ nej, den ligger nok ikke ligefrem der i akvariet og udpønser en grufuld hævn over den marine-biolog, der brækkede noget af den :-)

Men måske er det bare en forurenet mutant...