Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 29. januar 2011, kl. 23.25

Hvad er der dog sket?

De sidste timer er det eksploderet med hits på bloggen her, som søger på Medina nøgen - og især på Medina bryster?!

Jeg gætter på det må have noget med det her Afrika-indsamlingsarrangement at gøre, men må da tilstå at jeg nu er lidt nysgerrig - har hun lavet en Janet Jackson, eller hvad er der foregået?

Nå, men det er nu meget godt. Mine læsertal har ikke været på toppen denne uge - dels har jeg ikke skrevet så meget, på grund af optagethed af forsøg - og meget af det jeg har skrevet, har handelet om Ægypten - og det har der desværre ikke været den store læserskare til.

Nå - men jeg er ikke urolig, det gennemsnitlige læsertal skal nok blive pænt. Jeg har nemlig set det afsnit af Lykke, som sendes i TV imorgen. Og efter det vil jeg godt vædde min venstre arm på, at søgningerne på Mathilde Norholt nøgen bliver flere end nogensinde!

Men ville nu stadig godt vide hvad der er foregået med Medina til aften?!

[Opdatering]: Nå, lidt googling gav forklaringen. Storartet!

(Men hvad er de der kogler man kan vinde? Har DR opfundet noget nyt slang?! Eller er der i virkeligheden tale om Felix Smiths testikler? Og hvorfor har man ingen fortrydelsesret? Jeg er forvirret.)

[Opdatering 2]: Så er indslaget også på YouTube. Jeg forstår stadig ikke det med koglerne? Og skæmmes nummeret ikke af lidt vel meget trutteri i denne udgave?


[Opdatering 3]: Jeg kan iøvrigt oplyse at skjorten er fra Asos og bukserne er fra Chanel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Hun er simpelthen så lækker!!! Og langt fra Janet J!

Leoparddrengen sagde ...

Bestemt!