Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 31. marts 2010, kl. 19.24

Et alvorligt Melodi Grand Prix

Chefen for det kommende norske Melodi Grand Prix værtsskab, Dag Hvaring, mener at der skal gøres op med alt det her homo-pjank som grand prix'et er fyldt med. Der er for lidt fokus på musikken, mener han, og savner det gode gamle familieshow.

Jeg tror vi skal ret langt tilbage for at finde, at der har været synderligt fokus på musikken. Men det er da en interessant tanke. Her er nogle forslag til regler for at holde fokus.
  • Strikt dresscode: mænd kun i smoking / kjole og hvidt, og kvinder i kjoler som mindst dækker knæene, og uden nedringninger , hevrken fortil eller bagtil.
  • Koreografi skal holdes til et minimum, og kun udføres af artisterne selv. Crowd-pleasing steps er forbudt.
  • Fyrværkeri, baggrundslys og gimmicks i form af vippende scener eller lignende er bandlyst.
  • Ligesom naturligvis vindmaskiner og røg.
  • Teksten skal skrives og synges på volapyk. Kun på den måde får alle nationer, store som små, lige vilkår, samtidig med at fokus holdes på melodien. Det er jo Melodi Grand Prix. Underlige a capella numre kan dog godt tillades.
  • For at sikre sig imod brug af stærke farver, som kan flytte fokus fra musikken, afvikles programmet i sort/hvid.
  • Det er ikke længere befolkningerne i landene som afgør hvem der skal have point, men særligt udvalgte juryer, som kan se bort fra de ting, som stadigt måtte virke forstyrrende.
Resultatet kunne jo godt gå hen og blive noget i stil med dette*:Og dengang gik det jo meget godt, så hvorfor ikke - det skal nok blive festligt!

*Ved godt de ikke sang på volapyk, men det vidste de andre lande jo ikke.... heldigvis. For hvad er det for noget med at svanse og svanse?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: