Leoparddrengens
Public Key

fredag den 2. april 2010, kl. 13.08

Twin-Dog

På vej hjem fra tur i byen kom jeg og ungerne forbi Shell-huset. Over indgangen hang et større banner med deres seneste påfund i forretning: en Twin-Dog til kr 30.

En Twin-Dog er åbenbart - udfra billedet - en ekstra stor fransk hot-dog, med to pølser i. Min ældste kommenterede at det så dumt ud. Jeg syntes snarere det var noget obskønt, med de to pølser strittende ud dér, med dressing flydende omkring. Og jeg tænkte på, om de ikke snarere burde have kaldt den en DP-Dog.

[Opdatering:] Læs min anmeldelse af en twindog (hvor der også er billeder)! [/opdatering]

Den yngste syntes den burde hedde en Double-Dog (han er ret kvik!), og begyndte så at råbe op om en Double-Dog, en Double-Dog.

Hvilket så fik mig til at tænke på denne sang; det var det Malcolm McLaren fandt på efter han var færdig med Sex Pistols:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: