Leoparddrengens
Public Key

søndag den 28. marts 2010, kl. 17.38

Tidsskuddermudder

I min stue bruger jeg som ur en VHS - som man ikke kan stille tiden på. Det vil sige, det kan man muligvis, men jeg har ingen fjernbetjening til den.

Det var ikke det store problem før i tiden, for det er sådan en som får klokken fra TV-signalet. Men efter det analoge signal blev skrottet i november, har den ikke rigtig haft kontakt med omverdenen. Uret er så kørt videre efter hvad den mente klokken var, og det har også holdt fint. Ok, den har tabt et minut eller to på de måneder, men alt i alt ok.

Og så kommer de her med deres forbaskede sommertid, og nu går den en time + et par minutter galt. Fucking irriterende. Tidsrøvere, det er det de er. Hvem de end er.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Jeg blev temmelig imponeret over, at min oldschool VHS/DVD kombimaskine selv havde fundet ud af at stille sig, fordi den er forbundet til mine sølle 12 Youseekanaler. Til gengæld havde en af mine mobiltelefoner ikke selv stillet sig, til trods for at den er sat på autoopdatering! Grr.

Leoparddrengen sagde ...

Mobiltelefoner er djævlens værk!