Leoparddrengens
Public Key

fredag den 2. april 2010, kl. 22.51

Højt Spin på DR2

Det er så en satirisk, britisk TV-serie, som DR2 sender, og som jeg så for første gang i aften. Og det var ikke helt enkelt, for det var 7. afsnit, og karaktererne minder meget om hinanden, overfladisk set - og der klippes ganske hurtigt.

Jeg havde udfra omtale forestillet mig, at den tre år gamle Højt Spin (engelsk: The Thick of It) var lidt i stil med den gode, gamle Yes, Minister - men den er en del mere. Nok snarere The Office på steroider, og flyttet ind i magtens korridorer. Og med et noget mindre uslebent sprog end i Yes, Minister må man vist sige.

Og der var meget at genkende fra virkelighedens verden: diverse tåbelige Facebook statusopdateringer, amatøragtige lækager, intriger på kryds og tværs, spekulationer om en premierministers afgang - alt var noget man har set herhjemme indenfor det sidste års tid. Ligesom billedet af politikerne som mere eller mindre utænkende skakbrikker, som flyttes rundt efter medierådgiveres idéer ikke virker helt fremmed.

Den kan meget anbefales - jeg vil ihvertfald følge med fremover, og håber på en genudsendelse, så jeg kan se den fra start. Ellers måske køber jeg den - hvis den holder niveauet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: