Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 31. marts 2010, kl. 21.45

Cool Shop

Igår bestilte jeg Civilization IV Complete på nettet. Vi har den jo allerede, men med en disk mere kan vi spille multiplayer i hjemmet, og det kan nok blive meget sjovt.

Og så fandt jeg den meget billigt - 79 kr (med gratis forsendelse), og det er altså inklusive expansions. Og Coolshop.dk, som stedet hedder, levede i den grad op til deres navn - for brevet indeholdende spil var allerede leveret i dag.

Den slags skal sgu roses, så anbefaling af stedet er hermed givet videre!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Ohhh - det vil jeg også når ungerne bliver lidt større. Fandt ud af at der er CIV til iPhone... det virker rimelig skudt ved siden af, der er jo sindssygt mange funktioner der skal styres på en pludselig meget lille skærm... tror ikke det vil gøre mig hooked. Jeg venter til jeg kan spille det på pc'en igen. Eller måske til jeg kan dyrke det lidt på PS3'en...

Leoparddrengen sagde ...

Der kommer en Civilization 5 til efteråret kan jeg så tilføje. Men jeg tror altså sagtens man kan få meget glæde af Civ IV også til den tid (og så er det væstentligt billigere). Jeg har faktisk heller aldrig spillet Civ III, den følte jeg ikke rigtigt behov for dengang, syntes 2'eren fungerede fint for mig endnu.

Har godtnok også lidt svært ved at forestille mig det på iPhone...?! - på den anden side har jeg aldrig rent faktisk brugt en iPhone, så jeg ved jo egentligt ikke hvordan det fungerer.