Leoparddrengens
Public Key

søndag den 20. september 2009, kl. 01.10

Tip til knuder

Nej, jeg er ikke pludseligt gået bondage-vejen. Men kom i tanker om et af de nyttigste fund jeg har gjort på det her internet, og ville så lige dele det med dig (eller din significant other).

Indtil for nogle år siden gik jeg stort set aldrig med slips, men fik så pludselig smag for det - det hang egentlig mest sammen med, at jeg opdagede jeg skulle bruge størrelse Large i skjorter i stedet for Medium, og så pludselig kunne holde ud at have øverste skjorteknap knappet.

Mit problem var så, at det der med slipseknuder ikke var noget jeg var særlig ferm til, og jeg googlede derfor opskrift til hvordan det nu er. Og fandt denne - som er ganske suveræn, synes jeg, der lærer man alle de klassiske knuder, og den er udført spejlvendt, så man hænger den bare op ved spejlet, og så er det pærelet.

Så det er hermed givet videre. (Selv bruger jeg som regel nu en lille Windsor, kan jeg afsløre, hvis du skulle være nysgerrig...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: