Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 22. september 2009, kl. 23.49

Olieindsmurte kroppe

Nu sidder jeg så og ser brydning - ikke noget jeg er vant til at se i større stil, men nu sender de det jo pludselig i TV fordi det foregår på dansk grund.

Og udover at reglerne virker underlige, er det faktsik meget sjovt at se på, når man lige overvinde de første homofobiske tanker & associationer...

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på... det må jo være en kæmpe fordel, hvis ens krop er indsmurt i olie eller fedt - så det går jeg udfra der er regler imod. Men hvad så hvis man har naturlig meget fedtet hud? Findes der regler for hvor præcis hvor fedtet ens hud må være, og doping-tests af det? Og hvad hvis bryderne spiser mange flæskesvær, for at få eksploderende bumser og hudorme, er det så også ulovligt?

For ikke at tale om, at det nok ville blive en mere yndet publikumssport, hvis der blev brugt lidt mere olie. Og måske et nyt dragt design, det har de haft så meget held med i beach-volley. Og så måske nogle mixed-doubles... så jeg tror jeg for alvor det ville udvikle sig til en publikumsmagnet!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Du er så whacked mand :)

Leoparddrengen sagde ...

Hvad, hvem?! Mig??