Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. september 2009, kl. 05.44

Sikke en aften

Det var ikke fordi der var så mange mennesker - det vil sige, der var faktisk lidt for mange da jeg kom, og det tog noget tid at få nogle af dem væk fra dansegulvet.

Men udvalget var på mange måder udsøgt.

For det første var der min yndlingskasseassistent fra nærliggende discount-supermarked. Som jeg har været lige ved at skrive indlæg om tidligere, og har fantaseret om at droppe min "seddel" til diskret en dag, så hun ville finde den, og undre sig over hvad det var, og checke dette site. Nu har hun så fået den helt direkte i stedet for.

Hun er utrolig smuk - en selvfølgelig alt for ung til mig, så det må blive ved de flirtende blikke i kassekøen.

Og så derefter en pige, som begyndte at danse med mig, og kyssede mig, og derefter trak sig tilbage, og derefter kom igen... etc Vi endte op med at blive ret intime, hvorefter hun sagde hun havde kæreste på. Fair nok, sagde jeg.

Senere dansede vi så videre, og blev for alvor intime - jeg må tilstå, jeg kan godt lide at danse med piger dr har kæreste på (sålænge han ikke er i nærheden), for så behøver jeg ikke tænke så meget på videre forløb.

Men: tænke på videre forløb: hun var der igen. Jeg var først meget i tvivl om det var hende, for hun havde ændret hårfarve og andet. Men jeg tog mod til mig og spurgte, selvom det ville virke ufatteligt dumt om hun ikke var. Men hun var.

Og jeg skal ikke træde for meget rundt i det, og jeg ved naturligvis ikke om det fører til noget - vi virker begge som om vi har ufatteligt mange forbehold - men nu fik jeg i hvert fald også hendes mail, så jeg kan tage et initiativ. Hvilket jeg vil gøre.

Til sidst kørte der Shu-bi-dua på jukeboxen, som jeg ikke rigtig kunne bruge til noget - og hvis jeg blev ville alting blive meget forvirrende, med potentielle dates, og intim dans med piger med kærester. Så jeg valgte at gå hjemad.

Men altså - selvom jeg på ingen måde føler jeg har danset specielt godt, eller noget, så en aften der peger på interessante tider fremad. Som kineserne muligvis ville sige.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: