Leoparddrengens
Public Key

søndag den 20. september 2009, kl. 23.23

Får hun ret?

Jeg tror det ikke. Jeg håber det ikke. Jeg tror at hun denne gang har forregnet sig - eller med vilje tager fejl, af kortsigtede, taktiske årsager.

På den anden side har jeg så meget respekt for Pia Kjærsgaards evne til at læse både sit eget bagland, og en mindstefællesnævner i befolkningen, at jeg bliver bekymret, når hun udtaler som hun gør, at klimaet er den nye udlændingepolitik.

Forstået som, at det vil være DFs nye satsning (udover at de jo ikke dropper udlændingene), at få drejet debatten hen i, at det slet ikke kan betale sig med alle de penge til vedvarende energi med videre, men at man hellere skal bruge nogle penge på højere diger med videre.

Og hun mener, at befolkningen støtter hende i det. Og her håber jeg ved gud at hun mislykkes. Ikke at hun behøver have et flertal bag sig, men hun er jo god til at bruge teknikken med: "Vi er mange som... *host* ... mener at...." med stort held.

Og man må jo lade hende og Thulesen Dahl, at det er godt i tråd med resten af partiets politik: hamrende uintelligent og udelukkende gående på at lukke Danmark af.

Jeg nævnte fornylig i en kommentar, at vi trængte til politisk kystsikring i Danmark. Det var godt nok ikke sådan ment.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: