Leoparddrengens
Public Key

mandag den 21. september 2009, kl. 22.06

Please, ikke mere

Som den nyhedsjunkie jeg er, tror jeg jeg i dag (siden kl 18) er røget ind i 4 eller 5 interviews med Michael Maze. Og altså til lykke med EM, men jeg må indrømme at bordtennis altså ikke interesserer mig det mindste - udover måske til nød at spille det selv.

(Det er endda en af de ganske få sportsgrene jeg rent faktisk engang har gået til, i min skoletid.)

Og Michael Maze interesserer mig nok om muligt endnu mindre.

Så, altså - tillykke. Men nu er det også slut, ikke?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hørt !

"Duftspor" sagde ...

Men han er jo LÆKKER .... så det er okay! :D

Leoparddrengen sagde ...

@Feromona

Udmærket argument - har bare lidt svært ved at se det?!