Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 24. september 2009, kl. 22.03

Farvel til Klovn

Jeg så så sidste afsnit i aften - da jeg ikke har Zulu har jeg jo måttet vente til de kom på TV2.

Og det er altså lidt trist at sige farvel til - for ingen tvivl hos mig om atdet er den bedste comedy serie nogensinde på dansk TV; ikke fordi konkurrencen er hård, men den er altså klasser over hvad der ellers har eksisteret.

Og jeg ved, at en del (hej Morfar!) brokker sig over den er konceptet er stjålet / for inspireret af / hugget fra HBO's Curb Your Enthusiasm. Og det skal jeg bestemt ikke afvise, for jeg har ikke set nogen af dem.

Men det er altså ikke noget der kan få mit pis i kog - hvis det er må det være den bedste adaptaion ever.

Så farvel, for nu - glæder mig til gensyn når båndsløjfen begynder igen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: