Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. januar 2010, kl. 07.12

Post-Nytår

Ja, jeg kom så på Amigo. Min første tanke var Åh, Nej - for der sad lidt folk i baren, men ellers var der helt tomt. Og det var næsten kun mænd...

Men jeg startede min rutine, og i løbet af den blev indbyggertallet fordoblet - og så begyndte det jo at se ud af noget. Og der kom flere og flere piger til, endda nogle særdeles smukke eksemplarer!

Jeg kunne så godt mærke jeg var ude af form - og lige en anelse tykkere end ellers. Julesul + en uge på langs har sat sine spor. Derfor var det måske meget godt, at der var nogle fanatiske boyband elskere, som lavede talrige bestillinger på jukeboxen... hvilket gav mig nogle lange pauser. Som jeg normalt ikke ville have brug for, men når man indimellem har følt det som om man kastede lunger op, var det nu meget rart.

Det var egentlig ikke nogen stor aften. Men S lyste op - som jeg fortalte hende mindede hun mig om Neytiri - og det er i den grad pænt ment. Hun havde ikke set Avatar, så hun vidste ikke helt hvad jeg mente. (Og hendes næse er da også en del smallere end Neytiris, men det er jo nok meget godt... på et menneske, trods alt!)

Også hilsener til C, som også er smuk - og begavede mig med flere danse. Og til N&N, også smukke og meget søde at danse med - og så lærte jeg endda noget om nutidens BH'er.

Og med disse hilsner kunne man måske få den tanke, at det er koder til oprørere... det er det nu ikke, men hvis PET læser med skal de også have en hilsen :)

Og, åh ja - så blev jeg også spurgt om jeg havde mange jobs... Først forstod jeg ikke hvad der mentes, men det var om jeg nu optrådte mange steder. Det måtte jeg jo sige nej til. Ihvertfald indtil videre...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: