Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 6. januar 2010, kl. 23.08

Næste Blog...

For nylig læste jeg et indlæg på Blogger's egen blog, om at de nu skulle have forbedret Næste Blog-knappen. (Altså det her link, der er ca midt i top-bar'en på Blogger-blogs.) Således at man ikke blot blev taget til en tilfældig blog, men til en som kunne minde om den man befandt sig på. Sprogligt og/eller indholdsmæssigt.

Jeg kan ikke huske om jeg havde benyttet funktionen før, men jeg tror det ikke. Men jeg har da siden eksperimenteret lidt med det, ikke mindst for at finde ud af hvor man havner, hvis man bruger knappen fra denne blog.

Og jeg er altså lidt i tvivl om hvor smart den algoritme Blogger benytter er. Jeg synes at jeg meget ofte havner på forskellige norske blog med tips om håndarbejde/strikning/hækling den slags. En enkelt gang en dansk håndarbejds-tip side. Og det har jeg lidt svært ved at se relevansen i, i forhold til min.

Eller måske jeg bare skal til at skrive nogle tips om håndarbejde? Gerne på norsk? Jeg var faktisk ganske ferm til korssting da jeg gik i skole, kan jeg huske.

Idag prøvede jeg det så igen. Viste sig at jeg kom ind på en dansk blog - som vist mest af alt handlede om noget sorgbearbejdelse i forbindelse med en dødfødt dreng. Al respekt for det (og håndarbejde i øvrigt) - men igen har jeg lidt svært ved at se forbindelsen.

Er det noget andre har eksperimenteret med? Er der nogen der nogensinde har fundet noget relevant, i hoppet fra en blog til en anden? For idéen er da meget sjov, sådan set.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: